Del divendres 5 al diumenge 7 de juliol, el barri va viure tota una sèrie d’activitats per a tota la família • Els actes van tenir lloc just davant de la seu de l’Associació de Veïns, al Passeig Garbí

Veure fotogaleria

Dins de la programació de les Festes dels Barris, els passats 5, 6 i 7 de juliol va ser el torn de les Festes de Lluminetes. El programa s’obria divendres 5 de juliol (19 h) amb un campionat de dòmino per parelles i la tarda de conte “Emocions de colors” a la Biblioplatja Carme Romaní. La primera jornada de festes també va incloure l’emblemàtic concurs de truites, el pregó de les festes, una botifarrada popular, cantada d’havaneres amb el grup Rems i disco mòbil.

Dissabte 6 de juliol, les activitats van continuar amb l’actuació del Centro Cultural Andaluz “Al Alba”, sardinada popular i el gran ball amb orquestra amb “Mr. Lennon y su banda”.

Diumenge 7 de juliol, últim dia de les festes, les activitats van començaven amb el concurs de pintura per a infants, la gran final del campionat de dòmino per parelles, un gran festival infantil amb l’actuació del Mag Claudi i la festa de l’escuma. Finalment, la paella popular, va cloure les festes del barri.

Les activitats, organitzades per l’Associació de Veïns i Veïnes de Lluminetes amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelldefels, es van desenvolupar davant de la seu de l’Associació de Veïns i Veïnes.