El passat 20 de juliol, el barri va celebrar la seva festa amb activitats esportives, animació infantil, sopar de veïns i el concert amb la banda Sospechosos

Veure fotogaleria

Dins de la programació de les Festes dels Barris, el passat 20 de juliol li tocava el torn al barri del Baixador. El programa va incloure activitats al matí i a la tarda-vespre al carrer 514 (al costat del Club Nàutic).

Al matí, la jornada va integrar activitats nàutiques (sortides en caiac) i activitats esportives (tai-txi, pilates i zumba).

Per la tarda-vespre, torn de l’animació infantil, sopar de veïns a la fresca que va incloure el pregó de les festes a càrrec de l’ex presidenta de l’associació de veïns del barri i ara regidora de Participació Ciutadana, Rosa Pla (ERC), i el concert de rock & blues amb la banda Sospechosos.

Les activitats van estar organitzades per l’Associació de Veïns i Veïnes del Baixador amb la col·laboració de l’Ajuntament