La banda tribut a The Police actuarà a partir de les 22h a la Plaça de les Palmeres • La cita cultural es consolida un estiu més com a espai de referència d’actuacions i representacions en directe amb l’objectiu dinamitzar les nits de divendres i/o dissabtes en aquesta zona de la platja

Les Nits d’Estiu entre Palmeres tornen aquest divendres 26 de juliol (22h) amb el concert de Synchronicity, banda tribut a The Police. Ells seran els encarregats de donar forma i vida a la quarta setmana del festival impulsat per l’àrea municipal de Turisme.

Referència cultural per dinamitzar la zona

El festival Nits d’Estiu entre Palmeres, impulsat per l’Ajuntament de Castelldefels a través de l’àrea de Turisme, torna un any més amb un programa que combina actuacions de música en directe, dansa, etc, i que finalitzarà el proper 31 d’agost. Es tracta d’una cita cultural consolidada al calendari i que té com a objectiu dinamitzar aquesta zona de la platja de Castelldefels amb actuacions les nits de divendres i/o dissabtes (depenent de la semana).

+ INFO: Facebook Turisme Castelldefels