L’inici de la cita estival s’ha avançat al mes de juny, com ja va passar l’any anterior • Es tracta d’una cita cultural més que consolidada al calendari i que té com a objectiu dinamitzar la zona de la plaça de les Palmeres

L’Escola Municipal de Dansa va obrir el passat 29 de juny les Nits d’Estiu entre Palmeres 2019 amb una mostra a la plaça de les Palmeres de les coreografies treballades durant aquest curs

El festival Nits d’Estiu entre Palmeres, impulsat per l’Ajuntament de Castelldefels a través de l’àrea de Turisme, ha tornat  aquest any una mica abans del que és habitual a la plaça de les Palmeres. La cita estival –que habitualment començava al juliol– ha avançat el seu inici a finals de juny amb un programa que combina actuacions de música en directe, dansa, etc, i que finalitzarà el proper 31 d’agost.

Es tracta d’una cita cultural més que consolidada al calendari i que té com a objectiu dinamitzar aquesta zona de la platja de Castelldefels amb actuacions les nits de divendres i/o dissabtes (depenent de la setmana).

+ INFO: Facebook Turisme Castelldefels