La cita cultural a la plaça de les Palmeres es consolida un estiu més com a espai de referència d’actuacions i representacions en directe amb l’objectiu dinamitzar les nits de divendres i/o dissabtes en aquesta zona de la platja

Els grups de versions Luzhuel i Massive Brothers donaran forma i vida a la sisena setmana del festival impulsat per l’àrea municipal de Turisme Nits d’Estiu entre Palmeres, que torna aquests divendres 2 i dissabte 3 d’agost.

• Divendres, 2 d’agost a les 22 hores. El trio de versions Luzhuel oferirà una proposta musical que integra cançons de tot tipus, des de Serrat a Metallica, amb un toc únic i un estil propi. Lucía Salcedo a la veu, Gora Casado a la guitarra, i Paulina al violí.

• Dissabte, 3 d’agost a les 22 hores. Els millors èxits del pop portats al reggae de la mà de la banda de Joe Psalmist. Des de REM a Oasis passant per Bob Marley.

Referència cultural per dinamitzar la zona

El festival Nits d’Estiu entre Palmeres, impulsat per l’Ajuntament de Castelldefels a través de l’àrea de Turisme, torna un any mes amb un programa que combina actuacions de música en directe, dansa, etc, i que finalitzarà el proper 31 d’agost. Es tracta d’una cita cultural consolidada al calendari i que té com a objectiu dinamitzar aquesta zona de la platja de Castelldefels amb actuacions les nits de divendres i/o dissabtes (depenent de la semana).

+ INFO: Facebook Turisme Castelldefels