Del divendres 5 al diumenge 7 de juliol, el barri viurà tota una sèrie d’activitats per a tota la familia • Els actes tindran lloc just davant de la seu de l’Associació de Veïns, al Passeig Garbí, 125 (entre c/7 i 6)

Dins de la programació de les Festes dels Barris, aquests 5, 6 i 7 de juliol és el torn de les Festes de Lluminetes. El programa s’obre divendres 6 de juliol (19 h) amb un campionat de dòmino per parelles i la tarda de conte “Emocions de colors” a la Biblioplatja Carme Romaní. La primera jornada de festes també inclourà l’emblemàtic concurs de truites, el pregó de les festes, una botifarrada popular, cantada d’havaneres amb el grup Rems i disco mòbil.

Dissabte 7 de juliol, les activitats comptaran amb l’actuació del Centro Cultural Andaluz “Al Alba” (19 h), sardinada popular (20.30 h) i el gran ball amb orquestra (previst per a les 21.45 h) amb “Mr. Lennon y su banda”.

Diumenge 8 de juliol, últim dia de les festes, les activitats començaran a les 10.30 h amb el concurs de pintura per a infants (entre 5 i 8 anys i entre 9 i 12 anys), la gran final del campionat de dòmino per parelles, un gran festival infantil amb l’actuació del Mag Claudi i la festa de l’escuma. La paella popular (a partir de les 13 h), clourà les festes del barri.

Les activitats, organitzades per l’Associació de Veïns i Veïnes de Lluminetes amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelldefels, es desenvoluparan davant de la seu de l’AVV (al Passeig Garbí, 125, entre c/7 i 6).

+ INFO: Programa Festes Lluminetes 2019 [Document PDF]