La projecció, totalment gratuïta, començarà a les 22h a la Plaça de les Palmeres • Cinema entre Palmeres és un cicle de cinema a l’aire lliure pensat per ampliar l’oferta lúdica i cultural en aquesta zona de la platja

La iniciativa municipal “Cinema entre Palmeres” continua aquest dijous 8 d’agostamb la projecció de la pel·lícula ‘Jurassic World 2 – El Reino Caído’, per a la direcció de la qual Steven Spielberg va triar al barceloní Juan Antonio Bayona.

Sinopsi

Després de quatre anys d’abandonament del complex turístic Jurassic World, Illa Nublar només està habitada pels dinosaures supervivents. Quan el volcà de l’illa entra en erupció, Owen (Chris Pratt) i Claire (Bryce Dallas Howard) tornen allà per rescatar els dinosaures de l’extinció. Owen va a la recerca de Blue, el raptor al qual va criar mentre que Clara, que ha començat a valorar a aquestes criatures, se centra més en salvar a la resta. Quan arriben a l’illa descobreixen una conspiració que pretén portar al planeta de nou a l’era prehistòrica. Aquesta pel·lícula dirigida per Juan Antonio Bayona és la cinquena de la franquícia que va començar el 1993 amb ‘Jurassic Park’ i dirigida per Steven Spielberg. La història s’ha basat en els llibres de Michael CrichtonChris Pratt i Bryce Dallas Howard tornen en aquest lliurament al costat de la presència de nous actors com són Toby JonesTed LevineDaniella Pineda i Rafe Spall.

Properes projeccions

Les projeccions, gratuïtes, comencen a les 22 hores. Les pel·lícules que queden encara per projectar són les següents:

  • Dijous 8 d’agost: Jurassic World – El Reino Caído
  • Dijous 22 d’agost: Los Increíbles 2
  • Dijous 29 d’agost: Superlópez