A través de l’empresa municipal SAC, s’han augmentat els mitjans destinats a mantenir en bon estat els carrers i places de la ciutat, amb especial atenció a aquelles zones on es produeix una major afluència de persones
L’Ajuntament de Castelldefels reforça la neteja de la via pública durant l’estiu, donat que aquests mesos la utilització de l’espai públic és més intensa. El consistori, a través de l’empresa municipal Serveis Ambientals de Castelldefels (SAC), ha decidit augmentar els mitjans destinats a mantenir en bon estat els carrers i places de la ciutat, amb especial atenció a aquelles zones on es produeix una major afluència de persones.

Pel que fa al servei de recollida de residus s’ha reforçat cada dia el torn de tarda de la recollida de la resta i el cartró especialment al passeig Marítim, avinguda dels Banys i al centre. De la mateixa manera, també s’ha reforçat la recollida de vidre al centre i a la platja. Els equips de desbordaments de contenidors compten amb un operari més a les rutes del centre i la platja i es realitza un repàs extra a la tarda. D’altra banda, també s’ha reforçat el servei de recollida de mobles a les tardes i caps de setmana, i el porta a porta de cartró a establiments comercials es realitza de manera diària a la platja.

En l’àmbit de la neteja viària, s’ha reforçat per les tardes el servei d’escombrat mixt amb un increment especial els caps de setmana als barris de platja. En torn de tarda, s’ha reforçat també el servei d’escombrat manual a l’avinguda Constitució, Manuel Girona i vies peatonals del centre. Aquest mateix servei s’amplia i passa a ser diari en torn de matí i tarda a les zones peatonals i accessos del passeig Marítim. També s’ha incrementat la freqüència del servei de neteja de contenidors i de recollida de papereres.

L’Ajuntament de Castelldefels recorda que s’han de respectar una sèrie de bones pràctiques per tal de mantenir la ciutat neta. Entre elles, destaquen:

– No deixar bosses i residus fora dels contenidors

– Recollir els excrements dels animals de companyia

– Deixar els mobles i trastos vells en els dies habilitats per a cada barri

– Fer ús de la deixalleria municipal i/o deixalleria mòbil per aquells residus que no es poden dipositar als contenidors de la via pública

+ INFO:

• Barri Net

• Deixalleria fixa

• Deixalleria móbil

• MiniDeixalleries