La projecció, totalment gratuïta, començarà a les 22h a la Plaça de les Palmeres • Cinema entre Palmeres és un cicle de cinema a l’aire lliure pensat per ampliar l’oferta lúdica i cultural en aquesta zona de la platja

Després d’una setmana de descans amb motiu de la Festa Major, la iniciativa municipal “Cinema entre Palmeres” torna aquest dijous 22 d’agost amb la projecció de la pel·lícula ‘Los Increíbles 2′, la cinta d’animació signada per Pixar Animation Studios de Walt Disney Pictures

Sinopsi

Seqüela de “Els increïbles. Helen ha de liderar una campanya perquè els superherois tornin, mentre Bob viu la seva vida normal” amb Violet, Dash i el nadó JackJack -els superpoders del qual descobrirem-. La seva missió es va en orris quan apareix un nou vilà amb un brillant pla que ho amenaça tot. Però els Parr no es faran enrere i menys tenint al Frozone de la seva part.

Properes projeccions

Les projeccions, gratuïtes, comencen a les 22 hores. Les pel·lícules que queden encara per projectar són les següents:

  • Dijous 22 d’agost: Los Increíbles 2
  • Dijous 29 d’agost: Superlópez