Aquest estiu el cicle de cinema, fruit de la iniciativa municipal, ha programat set projeccions que han permés gaudir del cinema a l’aire lliure a la Plaça de les Palmeres

“SuperLópez”, dirigida per Javier Ruíz Caldera amb guió de Borja Cobeaga i protagonitzada per Dani Rovira posarà el punt i final al cicle d’enguany de “Cinema d’Estiu entre Palmeres”. La pel·lícula, basada en el popular personatge  que va crear el dibuixant de còmics Jan, és una paròdia costumbrista del personatge de Supermán que des del seu estrena va aconseguir el favor de la crítica i el públic.

Cinema familiar al costat del mar

Des del passat 4 de juliol la plaça de les Palmeres ha acollit cada dijous a les 22:00 h (tret del 15 d’agost) exhibicions gratuïtes de pel·lícules de cinema familiar. Així, l’edició d’enguany ha presentat títols com “Black Panther”, “Campeones” “Ralph Rompe Internet”, “Hotel Transylvania 3”, “Jurassic World – El Reino Caído” i “Los Increíbles 2”.

Aquest 29 d’agost,a les 22:00 h, la projecció de “Superlópez” posarà punt i final a l’edició 2019 del Cinema d’Estiu entre Palmeres