L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Castelldefels va organitzar per primera vegada, el passat divendres 6 de setembre, la Festa de Cloenda de l’Estiu 2019 amb un exitós concert del cantant donostiarra
Veure fotogaleria
Acomiadar l’estiu a Castelldefels mitjançant una activitat lúdica a la platja era una iniciativa sol·licitada reiteradament pel sector turístic de la zona. Atenent aquesta demanda l’Ajuntament ha decidit impulsar activitat esperant que es consolidi en el calendari d’esdeveniments de dinamització turística que organitza l’Ajuntament, i que es sumarà a altres iniciatives ja arrelades a la ciutat com les Festes del Mar, el Cinema entre Palmeres o les Nits d’Estiu entre Palmeres.

Nombrós públic va acompanyar aquesta nova activitat de dinamització turística, que va ser innovadora per dos motius: va ser la primera edició d’una festa amb voluntat de consolidar-se i va ser la primera vegada que es vivia un concert d’aquestes característiques a la mateixa sorra de la platja, a escassos metres de l’aigua.

Aquest any, la festa ha consistit en un concert gratuït a la sorra de la platja a càrrec de Mikel Erentxun com a gran protagonista (El que va ser vocalista de Duncan Dhu va arribar amb la seva gira “L’últim vol de l’home bala”). El concert va estar precedit per el guitarrista Crist Fontecilla com a teloner.