L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Castelldefels organitza el pròxim divendres 6 de setembre la Festa de Cloenda de l’Estiu 2019 que constarà d’un concert del cantant donostiarra

Acomiadar l’estiu a Castelldefels mitjançant una activitat lúdica a la platja és una activitat demanada pel sector turístic de la zona. Atenent aquesta demanda l’Ajuntament impulsa aquesta activitat amb la finalitat que es consolidi  en el calendari d’esdeveniments de dinamització turística que organitza l’Ajuntament, i que se suma a altres iniciatives ja arrelades a la ciutat  com les Festes del Mar, el Cinema entre Palmeres o les Nits d’Estiu entre Palmeres.

Enguany, aquesta festa consistirà en un concert gratuït a la sorra de la platja a càrrec de Mikel Erentxun (ex cantant del grup Duncan Dhu). El concert començarà a les 22 hores. Una hora abans (21h), el guitarrista Cristo Fontecilla farà de teloner.

En aquesta ocasió, el lloc de celebració de l’esdeveniment serà la sorra de la platja, a l’altura del carrer 15 (passarel·la número 31). La intenció, però, és que l’espai vagi rotant cada any, per portar-lo a diferents zones de la platja.