La Festa d’Hivern del barri de Castelldefels es consolida com una cita de referència per a tota la ciutat i també municipis veïns

Veure fotogaleria

La tradicional Calçotada de Lluminetes va atreure el passat 7 de març més de 800 persones que van decidir gaudir de la jornada proposta per l’associació veïnal del barri amb el suport de l’Ajuntament de Castelldefels.

La jornada, concebuda com a festa d’hivern del barri, ha crescut durant els últims anys fins a consolidar-se com una cita de referència per a tota la ciutat i també municipis veïns. “Ha estat un èxit rotund”, afirma amb satisfacció el president de l’AVV Lluminetes, Sebastian Garcia.

La festa, com és habitual, es va desenvolupar al passeig Garbí, 125, a l’altura del carrer 7, a la zona de la platja, al solar on s’ubica la seu de l’associació veïnal. El menú, a un preu de 8 euros, constava de calçots amb salsa romesco, llesques de pa de pagès, allioli, patata al caliu, carxofa, botifarra, beguda i postre.