Amb la finalització del període de confinament màxim, tornen les tasques de neteja i manteniment a la platja de Castelldefels. L’Àrea Metropolitana de Barcelona reprèn també aquestes tasques als parcs metropolitans

Aquests treballs que du a terme l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) als parcs i platges metropolitans van quedar interromputs el dia 14 de març, quan va començar la primera fase de l’estat d’alarma per mirar de limitar els contagis de la Covid-19.

A les platges de la metròpoli, entre elles Castelldefels, l’AMB reprèn les feines ordinàries de manteniment d’equipaments i mobiliari, i la inspecció regular per a la detecció de possibles incidències i resolució de les que suposin riscos.

Es procedirà també en el període que comença ara a la neteja manual (recollida d’animals morts i residus perillosos), i al buidat puntual de papereres semissoterrades, en cas que els sensors marquin que estan gairebé plenes. També es farà front a la gestió relacionada amb els temporals, com ara manteniment de pluvials i rieres.