Fins ara, per afavorir el distanciament social i la pràctica d’esport al carrer romania tancat al trànsit rodat el tram comprés entre el carrer 9 i el carrer 23 (límit amb Gavà) • Donat l’èxit de l’anterior mesura l’Ajuntament preveu pintar al passeig un carril bici a cada sentit

El passeig Marítim de Castelldefels es torna a obrir a la circulació aquest 29 de maig amb l’objectiu d’afavorir la mobilitat dels veïns i els forans que vinguin a gaudir de la platja i la restauració i oci de la zona. Recordem que fins ara romania tancat al trànsit rodat el tram comprés entre el carrer 9 i el carrer 23 (límit amb Gavà) per afavorir el distanciament social i la pràctica d’esport al carrer.

No obstant això, donat l’èxit de gent que ha aprofitat el tall del passeig per fer esport i activitats lúdiques, l’Ajuntament preveu pintar un carril bici a cada sentit del passeig Marítim amb la voluntat de garantir la salut dels ciutadans ampliant l’espai per caminar, anar en bici o patinar. Donada la impossibilitat d’adaptar el passeig per a aquest cap de setmana, ja que es necessiten 3 dies de treballs. Els carrils bici començaran a pintar-se a partir del dimarts 2 de juny.

Cal dir que aquesta proposta no és definitiva. Per a un futur s’està estudiant una alternativa però implicaria la realització d’obres i per tant d’un projecte de finançament.

D’aquesta manera, a partir d’aquest 29 de maig, tot l’aparcament estarà actiu i amb la regulació activa. A més, per garantir la seguretat, la velocitat màxima del passeig serà de 30 km/h amb la finalitat de fer conviure l’obertura al trànsit amb les activitats d’oci i esport que son la base d’atracció del passeig Marítim.