Situada al parc del Mar, la Biblioteca de la Platja Carme Romaní obre aquest estiu de l’1 de juliol al 28 d’agost. Hi haurà activitats presencials gratuïtes, amb aforament limitat, totes les tardes

Un estiu més la Biblioteca de la Platja Carme Romaní porta la cultura a la platja de Castelldefels per al gaudi de persones de totes les edats. Al seu emplaçament habitual, al parc del Mar (al passeig Marítim a l’alçada del carrer 11), la biblioteca de la platja obrirà de dilluns a divendres de 17 a 20:30 h, i oferirà, de l’1 de juliol al 28 d’agost, una activitat cultural i de lleure gratuïta cada dia, a les 19 h.

Les activitats són per a un màxim de 10 participants, que podráan ser acompanyats per una persona adulta. Cal fer inscripció prèvia per a cadascun dels tallers, telefonant al 93 636 96 97 (de 9 a 14 h) o bé via mail: b.castelldefels@diba.cat.

Moltes de les activitats tindran com a protagonista l’univers i l’obra d’una de les més brillants i prolífiques figures de la literatura infantil i juvenil de tots els temps, l’italià Gianni Rodari, en el centenari del naixement de l’autor dels “Contes per telèfon”.

A més de les activitats familiars diàries, la biblioteca de la platja permetrà gaudir d’una selecció de novel·la, diaris i revistes, pel·lícules i llibres per a infants, que les persones usuàries es podran endur en préstec bé consultar i llegir a l’ombra dels pins.

La Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado, que té cura de la seva versió estiuenca al litoral, recomana consultar la programació i seguir els protocols i les mesures de seguretat establertes per fer front al Coronavirus. La biblioteca del poble obrirà aquest estiu als matins, i també ofereix activitats presencials.

PROGRAMA COMPLET (pdf)