S’incrementa el servei de Rodalies a l’estació Platja de Castelldefels , fins al 27 de setembre

Més oferta de trens de Rodalies de Catalunya al barri de Baixador. Fins al 27 de setembre, dinou trens més de la línia R2 faran parada, els caps de setmana i festius, a l’estació Platja de Castelldefels.

Les noves parades es faran tant en els serveis que van en direcció Barcelona com en els que van en direcció sud, en una mesura que vol facilitar els desplaçaments cap a les estacions costaneres d’aquesta línia.

En direcció sud, entre les 10 i les 13 hores s’incorporen vuit noves freqüències de pas que permetran facilitar el trasllat cap a la costa. En direcció Barcelona seran un total d’11 noves freqüències entre les 16:30 i les 21:30 hores, la qual cosa significa més del doble de trens en aquesta franja horària a la tarda i el vespre.

+INFO: Horaris i serveis de Rodalies Catalunya

Twitter

Telèfon 900 41 00 41