Cinema en pantalla gran, en projeccions gratuïtes, a la fresca, els dijous de juliol, agost i setembre… És una de les propostes de lleure familiar que impulsa l’Ajuntament aquest estiu

Les projeccions del cicle de Cinema a la platja es fan aquest any al solar del passeig Marítim, 161-163, entre els carrers 9 i 9 Bis, en un espai de grans dimensions que fa possible que els espectadors mantinguin la distància de seguretat sanitària interpersonal.

Les sessions, gratuïtes, comencen aquest dijous dia 9 de juliol, amb la projecció de la pel·lícula “Aladdin”. Serà a les 22 h, en el marc d’un cicle que oferirà fins a nou flms tots els dijous de juliol, agost i setembre, a excepció dels que coincideixen amb la Festa Major d’Estiu i amb la Diada.

Serà, per tant, els dijous 9,16,23 i 30 de juliol; 6,20 i 27 d’agost; i 3 i 17 de setembre de 2020. S’hi projectaran títols de cinema infantil i familiar, ‘blockbusters’ doblats al castellà, amb la intenció de satisfer un públic ampli, com ara “Dumbo” (16 de juliol); “Cómo entrenar a tu dragón 3” (23 de juliol) o “Ha nacido una estrella” (dia 30).

CONSULTI: Agenda – Ajuntament de Castelldefels