L’ocupació a les platges del municipi ha estat del 60-70% • L’equip tècnic de platges ha reforçat el seu servei amb la incorporació d’agents cívics i dos nous quads de la Policia Local

La platja de Castelldefels ha viscut un concorregut cap de setmana, amb una ocupació del 60-70% en els seus diferents trams però sense cap incidència rellevant. Segons informa l’equip tècnic de Platges es van respectar en tot moment les distàncies de salut i seguretat.

D’altra banda, el passat cap de setmana, a la tasca que ja feien els controladors de 11 a 18 hores s’han sumat també els agents cívics, que estan operatius de 9 a 14 i de 16 a 21 hores, i dos nous quads de la Policia Local.   

Des de l’Ajuntament es torna recordar als usuaris la necessitat de repartir-se per tota l’extensió de la platja del municipi i evitar aglomeracions en punts concrets i que un nou servei informatiu mostra en temps real el nivell d’ocupació de la platja de Castelldefels.

+ INFO: platjadecastelldefels.org