Cinema en pantalla gran, en projeccions gratuïtes, a la fresca, els dijous de juliol, agost i setembre… És una de les propostes de lleure familiar que impulsa l’Ajuntament aquest estiu

Les projeccions del cicle de Cinema a la platja es fan aquest any al solar del passeig Marítim, 161-163, entre els carrers 9 i 9 Bis, en un espai de grans dimensions que fa possible que els espectadors mantinguin la distància de seguretat sanitària interpersonal.

Les sessions, d’entrada gratuïta fins a completar l’aforament, continuen aquest dijous dia 16 de juliol, amb la projecció de la pel·lícula “Cómo entrenar a tu dragón 3”. Serà a les 22 h, en el marc d’un cicle que ofereix fins a nou films tots els dijous de juliol, agost i setembre, a excepció dels que coincideixen amb la Festa Major d’Estiu i amb la Diada.

+ INFO: A l’estiu la cultura no s’atura