La unitat d’acció entre Ajuntament, Gremi d’Hostaleria i Gremi de Comerç garanteix la seguretat al municipi i el compliment de totes les darreres mesures més restrictives, establertes per la Generalitat per tal d’evitar la proliferació de la Covid-19 a la ciutat

L’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, conjuntament amb la regidora de Turisme i Promoció Econòmica, Eva López, i el regidor de Comerç i Protecció Civil, Xavier Amate, ha mantingut aquest 5 d’agost una reunió de treball amb la directiva del Gremi d’Hostaleria de Castelldefels encapçalada pel seu president Manuel Ángel Ortiz. Sobre la taula s’ha destacat la importància del treball realitzat conjuntament per garantir que Castelldefels és una destinació segura i que compleix amb totes les mesures necessàries per evitar qualsevol tipus de contagi relatiu a la Covid-19.

La unitat d’acció entre Ajuntament, Gremi d’Hostaleria i Gremi de Comerç és vital per transmetre a més que Castelldefels és un municipi segur i que compleix amb mesures restrictives més enllà de les legalment ja establertes i assolir la reducció del número de contagis.

Establiments de restauració, hotels i comerços de la ciutat, ja estan complint amb les mesures de prevenció sanitàries i garanteixen totes les condicions de seguretat. Tant els Gremis d’Hostaleria i de Comerç com l’Ajuntament continuaran sumant esforços per fer front al coronavirus i a l’emergència sanitària que es pugui produir durant els propers mesos.

L’Alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, ha recordat que “no ens podem relaxar en el compliment de les mesures de prevenció. Voldria reconèixer l’esforç que estan realitzant els Gremis de la ciutat, tant en l’estricte compliment de les normes sanitàries, com en les accions solidàries que han protagonitzat. Continuarem sumant esforços amb els diferents agents econòmics i socials del municipi, per fer front a l’emergència sanitària i garantir la reactivació total de Castelldefels”.

Per la seva part, el President del Gremi d’Hostaleria, Manuel Ángel Ortiz, afirma que “l’esforç que s’està realitzant des del sector no es pot veure perjudicat per la poca responsabilitat d’alguns, i tant el Gremi com l’Ajuntament hem de continuar treballant perquè aquesta pandèmia no ens afecti tant. Estem convençuts que sumant esforços i amb el compromís de col·laboració de l’Ajuntament per reactivar l’economia, entre tots aconseguirem sortir d’aquet malson”.

La Presidenta del Gremi de Comerç, Mari Cruz Durán, ha explicat que “el comerç de Castelldefels i les nostres empreses, que ofereixen servei a la ciutadania, compten amb tots els recursos necessaris per treballar segurs i amb totes les mesures de seguretat necessàries per garantir la salut dels nostres ciutadans i visitants. El nostre compromís és important. Demanem el compromís de la nostra ciutat. Tots junts sumem!”