El xiringuitos “Ancla By Fetén”i “ Iguana Castelldefels” van participar el passat 26 d’agost en el programa “Joc de cartes d’estiu” de TV3 que buscaba el millor xiringuito del Baix Llobregat 2020. El xiringuito de “Iguana Castelldefels” va resultar guanyador d’aquesta edició i el propietari del local, Santi López, va anunciar que l’import del premi (3.000 euros) es destinarà íntegrament a la Creu Roja de Gavà, Buegues i Castelldefels. En segona posició de la classificació es va situar el xiringuito “Ancla By Fetén”.

El programa d’ahir de Joc de cartes d’estiu, amb Marc Ribas,  va ser líder de la seva franja horària i es va situar tercer amb el capítol dedicat a buscar el millor xiringuito del Baix Llobregat, amb 383.000 espectadors i una quota del 19,1%.

 “Joc de cartes” és un programa de TV3  en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya. Cada setmana s’enfronten tres o quatre restaurants de la mateixa zona i amb el mateix tipus de cuina. Els propietaris de cada restaurant són els jutges i han de valorar la competència, mentre Marc Ribas te el vot decisiu per determinar quin restaurant és el millor dels quatre.

Durant el concurs no només es tindrà en compte la proposta gastronòmica de cada establiment, sinó que també es valoraran l’espai, el servei, la cuina i el preu del restaurant.

El guanyador s’emportarà un premi de 3.000 euros per invertir en el seu propi local. A més, buscaran quin establiment participant és el més sostenible i el que fa un ús més eficient de l’aigua, per convertir-se en el guanyador del Segell Blau d’Agbar.

Els 12 guanyadors del Segell Blau d’Agbar tindran un paper fonamental en el darrer programa de la temporada, ja que es convertiran en jurat d’un gran àpat cuinat per tres escoles d’hostaleria que jugaran per ser la millor de Catalunya.