Les denúncies inclouen 37 per no portar mascareta als espais públics, 22 per botellot i 3 per manca de respecte i consideració als agents • L’operatiu del passat cap de setmana, dut a terme per la Policia Local i Mossos d’Esquadra, va incrementar la seva presència a la ciutat per evitar aglomeracions i sancionar incompliments

La Policia Local i Mossos d’Esquadra van incrementar de manera considerable els controls el passat cap de setmana en les zones d’oci nocturn de Castelldefels, tant del centre com de la platja, per garantir el compliment de les mesures de prevenció per evitar els contagis per la Covid-19. El dispositiu policial va realitzar un control exhaustiu d’aquestes zones i dels establiments d’oci, incloent-hi controls d’aforament, i va sancionar les infraccions. Segons dades de la Policia Local de Castelldefels, 110 persones van ser identificades durant aquest operatiu i es van realitzar les següents denúncies: 37 per no portar mascareta als espais públics, 22 per participar a botellots i 3 denúncies per manca de respecte i consideració als agents.

L’entrada de Castelldefels en el grup de municipis  amb restriccions a la mobilitat i als contactes socials, que inclouen mesures més severes per frenar l’increment dels contagis de les últimes setmanes, comporta que no es poden dur a terme reunions de més de 10 persones. Aquesta, i altres accions com ara fer botellots -que estan prohibits a tot Catalunya- són sancionats pels agents, tant de Policia Local com de Mossos, que potencien la seva coordinació. La unitat Arro de Mossos va estar present en la zona d’avinguda dels Banys, la zona d’oci nocturn de la platja coneguda popularment com Playafels. També es va desplegar el Servei d’Intervenció en l’Espai Públic (SIEP), un servei municipal de mediació.

El dispositiu policial del passat cap de setmana va dur a terme talls en la mobilitat per controlar aglomeracions. També es van realizar més controls d’alcoholèmia. El control dels botellots es va ampliar a zones com La Muntanyeta, la zona del Castell o Can Bou.