Comença la temporada de tardor d’activitats a les platges i parcs metropolitans. amb mesures de seguretat per la Covid-19

La pandèmia va frenar, la primavera passada, la programació del 14è cicle d’activitats als parcs, platges i rius metropolitans. Aquesta tardor s’han reprogramat moltes de les activitats que no es van poder dur a terme amb el confinament, moltes de les quals es realitzaran en el context de la Jugatec Ambiental.

El cap de setmana del 12 i 13 de setembre arrenca la temporada de tardor a la jugateca ambiental de la platja de Castelldefels, segons informa l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), que és qui impulsa aquest calendari juntament amb l’Ajuntament de Castelldefels, com a anfitrió.

Totes les activitats previstes en els diferents formats del programa seguiran un protocol que aplicarà les mesures de seguretat necessàries per evitar contagis, com ara l’ús obligatori de la mascareta, mantenir la distància de seguretat, el control de l’aforament o la neteja i desinfecció de mans i materials. En aquesta edició la temporada serà més curta.

Castells de sorra i tortugues marines

A Castelldefels, la Jugateca ambiental torna a instal·lar-se al seu emplaçament habitual, al parc del Mar (passeig Marítim, a l’alçada dels carrers 11 i 12). Dissabte dia 12 de setembre, taller de construcció de castells i animals de sorra; i diumenge 13, taller sobre un afer d’actualitat aquest estiu, les “Tortugues marines, les guardianes de la costa”.

Els tallers comencen a les 11:30 h. Per participar-hi només cal ser a l’hora d’inici, ja que no és necessari fer cap inscripció prèvia. Serà en aquest moment on s’informarà els assistents (infants i tutors) sobre les normes sanitàries a seguir en el desenvolupament dels tallers.

PROGRAMA SETEMBRE 2020

Jugateca ambiental de Castelldefels