L’activitat, completament gratuïta, servirà per posar el punt i final a un cicle que ha comptat amb una mitjana de 300 espectadors per projecció i que ha omplert la pantalla gran les nits dels dijous de juliol, agost i setembre

Les projeccions del cicle de Cinema a la platja acaben aquest dijous al solar del passeig Marítim, 161-163, entre els carrers 9 i 9 Bis, en un espai de grans dimensions que fa possible que els espectadors mantinguin la distància de seguretat sanitària interpersonal.

Les sessions, d’entrada gratuïta fins a completar l’aforament, arriben al seu final aquest dijous dia 17 de setembre, amb la projecció de la pel·lícula “Mamma mia, una y otra vez”, seqüela del musical “Mamma mia”. Serà a les 22 h, en el marc d’un cicle que ha ofert fins a nou films els dijous de juliol, agost i setembre.

La pel·lícula acomiadarà una iniciativa clàssica de dinamització turística i cultural estiuenca que ha tingut una mitjana de 300 espectadors per projecció i que, segons els organitzadors, ha comptat amb una resposta positiva per part de la ciutadania malgrat la complexitat derivada de les restriccions imposades per la lluïta contra la Covid-19.

“Mamma mia, una y otra vez” ens explica què passa 10 anys després dels esdeveniments del musical “Mamma mia” original. Tots els seus personatges retornen a la màgica illa grega de Kalokairi. Un film on es mescla el present de Sophie (Amanda Seyfried), amb una vida que està a punt de canviar, i el passat, amb un viatge a l’estiu de finals dels anys 70 on descobrirem a una jove i apassionada Donna (Lily James en el paper que Meryl Streep interpreta d’adulta) acompanyada per les seves dues millors amigues, i on coneixerem com es van iniciar les relacions amb els tres homes de la seva vida. Tot amanit amb cançons d’ABBA.