El servei funcionarà a la platja de Castelldefels els caps de setmana de 10 a 19 hores • Aquest servei té com a objectius la prevenció d’accidents, vigilància, salvament i socorrisme dels usuaris de la platja, tant a la zona immediatament limítrofa a la sorra com a l’aigua

Un cop finalitzada la temporada alta a la platja de Castelldefels, el servei de Salvament i Socorrisme de la Platja, així com el control d’aforament, continuarà operatiu a la platja de Castelldefels els caps de setmana fins al 27 de setembre (10-19h). Aquest servei té com a objectius la prevenció d’accidents, vigilància, salvament i socorrisme dels usuaris de la platja, tant a la zona immediatament limítrofa a la sorra com a l’aigua, dins del que es considera zona de bany, en tot el terme municipal de Castelldefels.

No obstant això, el servei s’oferirà tots el dies de la setmana encara que de manera reduïda. En l’àmbit del Salvament, disminueix la dotació de socorristes, limitant-se a les TAVs i els llocs de socors. A les cadires no hi haurà personal. Pel que fa a la Vigilància i el control d’aforament, el servei funcionarà els divendres, els dissabtes i els diumenges, de 10 a 19 hores.

El servei disposa de 5 punts d’assistència fixes que es localitzen a l’alçada de carrer Mèxic, avinguda República Argentina, avinguda dels Banys, i als carrers 11 i 16 (plaça de les Palmeres). 3 TAV (Torres avançades de Vigilància) ubicades a l’avinguda República Argentina, avinguda dels Banys i al carrer 16 (plaça de les Palmeres).

Recomanacions: PlatjadeCastelldefels.org

+ INFO:

• Salvament i socorrisme a Castelldefels

• www.pro-activa.es

• Facebook Pro-Activa

• Diputació de Barcelona