La pel·lícula ¡SCOOBY! és l’encarregada aquesta setmana de donar continuïtat a la iniciativa organitzada per l’àrea municipal de Turisme de Castelldefels

Aquest dijous, 29 de juliol (22h), el Cinema entre Palmeres continua amb Scooby!.  Aquesta pel·licula és l’encarregada aquesta setmana de donar continuïtat a la iniciativa organitzada a través d’àrea municipal de Turisme de l’Ajuntament de Castelldefels.

Com es van conèixer Scooby-Doo i Shaggy? Aquesta nova aventura protagonitzada pel popular, carismàtic i parlant gos gran danès Scooby és una història d’orígens sobre la peculiar colla que investiga successos paranormals. Descobrirem com es van conèixer l’icònic gos i Shaggy, i com la parella es va unir a Fred, Daphne i Vilma per formar l’agència Mystery Inc Tots ells tornaran a muntar-se en la seva mítica camioneta anomenada La Màquina de el Misteri, per resoldre el misteri més desafiant fins a la data: un complot per alliberar el gos fantasma Cerberus. Mentre intenten aturar aquest apocalipsi, la colla descobrirà que Scooby té una destinació èpic molt més gran del que ningú imaginava.

Aquesta cinta d’animació sobre l’origen del major equip d’herois de la història del misteri està basada en la popular sèrie animada de televisió produïda per William Hanna i Joseph Barbera, els personatges van crear Joe Ruby i Ken Spears.

Un cicle estival per gaudir en família de cinema a l’aire lliure a la plaça de les Palmeres tots els dijous d’estiu (excepte la setmana de Festa Major). Les projeccions són gratuïtes.

Les pròximes cites del Cinema entre Palmeres:

• 5 d’agost: Bohemian Rhapsody

• 19 d’agost: Onward

• 26 d’agosto: Uno para todos

• 2 de setembre: Espies disfressats

• 9 de setembre: La llamada de lo salvaje