Localitzat dins l’Oficina de Turisme de la Platja (Passeig Marítim 155 interior, davant del carrer 10), l’Espai Dunar permet gaudir de l’ecosistema dunar a través del vidre que separa les dunes reals. Es tracta d’un centre d’interpretació amb una museïtzació de l’espai moderna i avançada centrada en viure una experiència activa, immersiva i experimental. En un
futur, l’espai desenvoluparà també diverses activitats lúdiques i didàctiques.

Amb l’objectiu de sensibilitzar a la ciutadania sobre la rellevància de tenir un espai dunar a Castelldefels i posar en valor aquest espai litoral natural, veu la llum el projecte del Nou Espai Dunar, posat en marxa per l’Ajuntament de Castelldefels, per tal de facilitar la comprensió i el funcionament de l’ecosistema (formació de les dunes, la flora i la fauna) i conscienciar i posar de manifest el privilegi de gaudir d’un espai com l’ecosistema dunar destacant les amenaces i oportunitats.

L’Espai compta amb diversos elements expositius com una taula dunar, un panell ondular, un sorral cinètic d’experimentació, una maqueta tàctil i dues pantalles multimèdia. A més, per a la creació del espai s’han escollit materials ecològics (fusta i materials orgànics) evitant materials contaminants o poc reciclables.

Espai Dunar obre al públic durant tot l’any; els dimecres a la tarda (16:30h- 19h) i els divendres al matí (de 10 a 13:30h) a l’Oficina de la platja de Castelldefels al passeig Marítim 155. No és necessari cita prèvia.