El biopic del cèlebre Freddie Mercury, cantant, compositor i fundador de la banda de rock Queen, és la pel·lícula encarregada aquesta setmana de donar continuïtat a la iniciativa organitzada per l’àrea municipal de Turisme

Avui dijous, 5 d’agost (22h), el Cinema entre Palmeres continua amb Bohemian Rhapsody. El biopic del cèlebre Freddie Mercury, cantant, compositor i fundador de la banda de rock Queen, és la pel·lícula encarregada aquesta setmana de donar continuïtat a la iniciativa organitzada a través d’àrea municipal de Turisme de l’Ajuntament de Castelldefels.

Són els anys 70. El cantant Freddie Mercury, el guitarrista Brian May, el bateria Roger Taylor i el baixista John Deacon formen la banda britànica de rock Queen. Seria el 1975 quan el seu senzill Bohemian Rhapsody els col·locaria en un primer pla de l’escena musical internacional. El film és una crònica del meteòric ascens a l’Olimp de la música d’aquesta banda, a través de les sevess icòniques cançons i el seu so revolucionari, des que Mercury s’unís a Brian May i Roger Taylor, fins al macroconcert Live Aid de 1985 a l’estadi de Wembley, sis anys abans que Mercury morís de forma prematura. Una celebració rotunda i sonora de Queen i del seu extraordinari i inclassificable cantant.

L’actor Rami Malek dóna vida a Mercury en aquest film, una interpretació que li va valer l’Oscar al millor actor protagonista.

Un cicle estival per gaudir en família de cinema a l’aire lliure a la plaça de les Palmeres tots els dijous d’estiu (excepte la setmana de Festa Major). Les projeccions són gratuïtes.

Les pròximes cites del Cinema entre Palmeres:

• 19 d’agost: Onward

• 26 d’agost: Uno para todos

• 2 de setembre: Espies disfressats

• 9 de setembre: La llamada de lo salvaje