Una de les darreres produccions de Disney Pixar és la pel·lícula encarregada aquesta setmana de donar continuïtat a la iniciativa organitzada per l’àrea municipal de Turisme

Avui, dijous 19 d’agost (22h), el Cinema entre Palmeres continua amb Onward. Es tracta d’una de les darreres produccions de Disney Pixar que serà la pel·lícula encarregada aquesta setmana de donar continuïtat a la iniciativa organitzada a través de l’àrea municipal de Turisme de l’Ajuntament de Castelldefels.

Onward està ambientada en un món de fantasia suburbana. Dos germans elfs, Ian i Barley Lightfood, comencen una aventura en què es proposen descobrir si existeix encara màgia al món que permeti que puguin passar un darrer dia amb el seu pare, que va morir quan ells encara eren molt petits com per poder recordar-lo. 

El Cicle de Cinema entre Palmeres és un cicle estival per gaudir en família de cinema a l’aire lliure a la plaça de les Palmeres tots els dijous d’estiu (excepte la setmana de Festa Major). Les projeccions són gratuïtes.

Les pròximes cites del Cinema entre Palmeres:

• 26 d’agost: Uno para todos

• 2 de setembre: Espies disfressats

• 9 de setembre: La llamada de lo salvaje