Les persones interessades poden demanar data i hora per a celebrar el matrimoni civil al litoral castelldefelenc · Les cerimònies oficials es celebren fora de la temporada alta de platges, el segon i quart dissabtes de cada mes entre l’1 de setembre i el 30 de juny

La platja de Castelldefels acull cerimònies oficials de casaments civils. La ciutadania interessada, veïna o no de Castelldefels, pot demanar data i hora per a celebrar-la. Les cerimònies oficials es fan fora de la temporada alta de platges, el segon i quart dissabtes de cada mes entre els dies 1 de setembre i el 30 de juny, segons calendari.

Les persones interessades s’han de posar en contacte amb l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de forma presencial (amb cita prèvia) o de manera telemàtica per a sol·licitar la data de la cerimònia de matrimoni civil i lliurar el document acreditatiu del Jutjat de Pau.

En cas que es tracti de persones empadronades a Castelldefels: s’ha d’acudir al Jutjat de Pau a sol·licitar el document que acrediti l’autorització al seu enllaç matrimonial.

Jutjat de pau – Registre Civil Castelldefels
Adreça: c/ Església 46 baixos (barri centre). Telèfon: 936 657 058 / 936 657 043.

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13 h.

En cas que les persones interessades no estiguin empadronades a Castelldefels: han de dirigir-se al Registre Civil de la ciutat on estiguin empadronats i sol·licitar el trasllat de l’expedient al Jutjat de Pau de Castelldefels.

Si tenen dubtes sobre el calendari i disponibilitat de dates o qualsevol tràmit administratiu, s’han de posar en contacte amb Protocol:
E-mail: mireia.soler@castelldefels.org Tel: 936 651 150 – Ext 1151

Per a qualsevol aclariment sobre ocupació de zona marítima terrestre i/o organització, poden posar-se en contacte amb els Serveis Jurídics de l’Ajuntament de Castelldefels, concretament:
Sra. Susana Cuesta. E-mail: susana.cuesta@castelldefels.org  Tel 936 651 150 – Ext 802
Sra. Mónica Sanchez. E-mail: monica.sanchez@castelldefels.org Tel 936 651 150 – Ext 1322