El passat 1 d’abril va obrir l’Espai Dunar localitzat dins l’Oficina de Turisme de la Platja • Té com a objectiu donar a conèixer el valor de l’ecosistema dunar de Castelldefels

L’Espai Dunar de Castelldefels va obrir al públic el passat divendres 1 d’abril. Localitzat dins l’Oficina de Turisme de la Platja, l’espai inaugurat el 2020, permet gaudir de l’ecosistema dunar a través del vidre que separa de les dunes reals.

Es tracta d’un nou centre d’interpretació amb una museïtzació de l’espai moderna i té com a finalitat sensibilitzar a la ciutadania sobre la rellevància de l’ecosistema dunar a Castelldefels, així com, posar en valor aquest espai litoral natural. L’equipament permet gaudir de l’ecosistema dunar a través del vidre que separa les dunes reals i viure una experiència activa, immersiva i experimental.

Horari i lloc

Oficina de Turisme de la Platja (Passeig Marítim 155 interior, davant del carrer 10).

De dilluns a diumenge de 10:30 a 13:30 i de 17 a 19:30h.