Es troba a prop de la Plaça de les Palmeres, a la platja de La Pineda · És un espai d’ús lliure i gratuït per aquesta modalitat esportiva cada cop amb més seguidors

Castelldefels compta amb un nou equipament per practicar la cal·listènia a la platja. El parc es troba al costat de la Plaça de les Palmeres i és un espai d’ús lliure i gratuït per a la pràctica d’aquesta modalitat esportiva que cada dia compta amb més seguidors i seguidores.

La instal·lació d’aquest equipament ha sigut possible gràcies al treball des de la Comissió de Platges de l’Ajuntament i l’Àrea Metropolitana de Barcelona i s’inaugura oficialment aquest dijous 12 de maig (9.30 hores). Durant l’acte també es faran dues sessions dirigides a l’espai destinades a nivells principiants i intermig. Per poder participar cal reservar a través de l’APP, en el cas dels abonats i abonades al CEM Can Roca, o trucant al propi CEM al telèfon 93 665 10 54 (en cas de no ser abonat).

Què és la cal·listènia?

La cal·listènia és un sistema d’exercicis físics que utilitza el propi pes corporal com a resistència. Es tracta d’un exercici perfecte per treballar la força, la flexibilitat, l’agilitat i la coordinació.

Quins beneficis té la cal·listènia?

  • Es pot practicar arreu, tot i que l’ideal és disposar d’un parc on treballar en forma de circuit.
  • Només es necessita roba còmoda.
  • Permet millorar la teva condició física de forma global, la majoria d’exercicis requereixen una activació i tensió constant dels diferents músculs que intervenen en el moviment.
  • És un entrenament funcional, i, per tant, de gran ajuda a l’aplicació del dia a dia.
  • La seva metodologia dona lloc a la innovació sent la quantitat d’exercicis il·limitats.
  • Permet treballar amb un mateix esport força, agilitat i coordinació. Els exercicis d’alta dificultat requereix el treball simultani de totes aquestes qualitats físiques i la tècnica resulta de gran importancia.
  • Connexió cos i ment, es requereix concentració