De l’1 de juliol al 31 d’agost, la ciutat recupera un dels seus elements de transport característics, que uneix el centre del poble amb la platja passant pel Castell i d’altres punts de Castelldefels • L’horari és de 10 a 15h i de 17 a 23h • El preu del bitllet és 1’10€ pels nens i nenes de 5 a 14 anys i 1’60€ per als majors de 14 anys

L’Ajuntament de Castelldefels torna a posar en marxa aquest estiu el Trenet Turístic, un servei que apropa a les persones que ho desitgen a diferents espais emblemàtics de la ciutat. La temporada estival del Trenet va des de l’1 de juliol fins al proper 31 d’agost.

Fa un recorregut circular que surt del Centre (parada a c/Santiago Rusiñol) i té parades al Castell, a la plaça Joan XXIII, a L’Ànec Blau, a la Plaça de les Palmeres i al carrer 11 i torna al centre per l’Avinguda de la Pineda.

En l’horari (de 10 a 15h i de 17 a 23h), s’ha tingut en compte les hores que poden ser de màxima afluència i per la nit s’ha buscat tenir un horari que facilita la tornada als que vulguin sopar a la platja.

Els preus dels bitllets són 1’10€ per als nens i nenes de 5 a 14 anys i 1’60€ per les persones majors de 14 anys. Els tiquets s’adquireixen en el mateix Trenet.