El proper dissabte 9 de juliol es celebrarà la primera Masterclass de Fitness de Flaix FM a la Plaça de les Palmeres · La sessió comptarà amb el professional del fitness Cesc Escolà i la música anirà a càrrec del DJ Miquel González

Amb la finalitat d’oferir una sessió a l’aire amb un dels referents del moment com és Cesc EscolàFlaix FM presenta la seva primera masterclass de fitness a Castelldefels. Una proposta amb diferents modalitats: zumba, body combat i pilates, tot acompanyat dels èxits més ballables amb el DJ resident Miquel González.

La duració de la sessió serà d’entre 1 hora i 1h 30 minuts. La masterclass és gratuïta i està limitada a 100 participants.  Les places es reservaran als primers que es registrin a través del següent formulari:

Formulari d’inscripció

Informació de l’esdeveniment:

– Hora de la convocatòria és a les 10:30 h.

– Inici de la classe és a les 11 h.

– Ubicació: Plaça de les Palmeres (Pg. Marítim, 58)

– Durada de la classe entre 1 h i 1 h 30 minuts.

– Els participants hauran de portar la seva màrfega.

– Els participants hauran de portar la seva beguda.

– Els menors de 18 anys que es vulguin apuntar podran participar si el pare, mare o tutor legal també hi estan apuntats. En el cas de que no s’hi apuntin necessitaran autorització.

Per qualsevol dubte podeu enviar un correu electrònic a tescoltem@flaixfm.cat amb l’assumpte “Fitness Flaix FM – Dubte”.

+INFO: La Primera Masterclass de Fitness FlaixFM