La banda de rock barcelonesa serà la protagonista de la propera cita de les Nits entre Palmeres amb un repertori que beu del millor pop dels anys 80 · La cita té lloc aquest divendres 8 de juliol a les 22h a la Plaça de les Palmeres

Els concerts de Mala Vida captiven el públic de totes les edats i el seu èxit es basa en una acurada selecció del repertori ple de temes mítics de pop espanyol del anys 80. La manera d’interpretar-lo i la complicitat amb el públic fan la resta d’un espectacle vibrant.

La iniciativa, impulsada per l’àrea de Turisme de l’Ajuntament, torna després de 2 anys d’absència a causa de la pandèmia. La plaça de les Palmeres acull aquesta cita estival que ocuparà aquest emplaçament i que va començar el passat divendres.

El programa d’actuacions combinarà música en directe, dansa, etc, i finalitzarà el proper 27 d’agost. Es tracta d’una cita cultural més que consolidada al calendari i que té com a objectiu dinamitzar aquesta zona de la platja de Castelldefels amb actuacions les nits de divendres i/o dissabtes (depenent de la semana).

+ INFO: Facebook de Castelldefels Turisme