L’Ajuntament de Castelldefels, a través de l’àrea de neteja de Serveis Ambientals de Castelldefels (SAC) ha posat en marxa un pla de neteges intensives als barris de la ciutat amb l’objectiu de reforçar el servei actual i contribuir en la millora de l’espai públic.

Les actuacions de neteja es realitzaran en cap de setmana i consistiran en accions de neteja amb aigua a pressió de voreres i calçada, illes de contenidors i papereres i retirada de pintades tant en el mobiliari urbà com en façanes i parets exteriors d’edificis privats amb sol·licitud prèvia.

Aquest cap de setmana s’ha realitzat la neteja intensiva al barri d’El Castell-Poble Vell i l’anterior cap de setmana es va realitzar la neteja intensiva al barri de Canyars. Segons planificació, es seguirà realitzant la neteja als diferents barris durant els caps de setmana d’estiu.

En casos oportuns, es tallarà la circulació d’alguns carrers i es notificarà amb 48 hores d’antelació   perquè els propietaris dels vehicles no hi estacionin el dia indicat. Un cop realitzades les actuacions de neteja es tornarà a obrir els carrers per minimitzar les afectacions al trànsit.

Recordem als veïns i veïnes que poden sol·licitar el servei gratuït de neteja de pintades a façanes i parets exteriors d’edificis privats, mitjançant sol·licitud prèvia presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) o telemàticament amb certificat digital al web de l’Ajuntament aportant la documentació indicada per tramitar la petició. Més informació en aquest enllaç.