El cap de setmana del 16 i 17 de juliol arriba el Torneig Voleiboom by Autovivo, la gran cita del vòlei platja de Castelldefels · Les inscripcions per poder participar al campionat estan obertes fins al 13 de juliol

El dissabte 16 i el diumenge 17 de juliol torna el Torneig Voleiboom by Autovivo que arriba a la seva 22ena edició. Durant el cap de setmana es disputaran fins a 7 competicions diferents entre les que destaquen el 2×2 i masculí i femení, puntuables pel Campionat de Catalunya i el Campionat d’Espanya, i la prova 4×4 masculina i femenina, que determinarà els Campions de Catalunya 4×4. Les finals d’aquestes categories es disputaran diumenge a la tarda i es podran seguir pel canal Esport3 de Televisió de Catalunya.

Una edició amb un gran desplegament

Per acollir les set competicions, i les més de 20 categories, s’instal·laran més de 30 pistes, de les quals 8 seran centrals, dues carpes d’organització independents, i una pista principal amb grades d’accés gratuït. A més hi haurà dos speakers, sortejos i concursos per a tothom i premis per a tots els guanyadors, destacant els premis en metàl·lic del 2×2 i 4×4 masculí i femení elit.

La jornada de dissabte acollirà la competició 2×2 masculina i femenina, amb categories elit, pro i amateur; i la competició 4×4 mixta pro i amateur. D’altra banda, diumenge serà el torn de la competició dels menors (sots 17 masculí / femení, sots 15 masculí / femení i minis unisex), del 4×4 femení i masculí, amb les categories elit, pro i amateur, i del 2×2 mixt pro i amateur.

Voleiboom celebra l’única prova 4×4 masculina i femenina homologada per la  Federació Catalana de Voleibol, pel que els campions de la categoria elit seran, oficialment, els Campions de Catalunya. Pel que fa a la categoria 2×2 masculina i femenina repartirà un 50% més de punts Voleiboom, i al ser també una prova homologada tindrà una puntuació ponderada d’1 pel Campionat de Catalunya. A més, les 16 millors parelles també obtindran punts pel Campionat d’Espanya.

Les inscripcions per poder participar al Torneig Voleiboom by Autovivo estan obertes al web de Voleiboom fins al 13 de juliol. Al ser una prova homologada per la Federació Catalana de Voleibol és necessari que tots els jugadors disposin de llicència de vòlei platja, ja sigui de temporada o de dia. La inscripció inclou samarreta del torneig, assegurança d’accidents, aigua, fruita, fruits secs i poder participar dels concursos i sortejos.