El cap de setmana començarà la nit de divendres (22h) amb la mostra de teatre i dansa de les alumnes i els alumnes de l’escola La Cuarta Pared · Dissabte arriba el torn de Tuccis Band amb el seu repertori de funk, soul, reggae i latin

El festival Nits entre Palmeres, impulsat per l’Ajuntament de Castelldefels a través de l’àrea de Turisme, acull aquesta cita estival que va començar el passat 1 de juliol. El programa d’actuacions combina música en directe, dansa, etc, i finalitzarà el proper 27 d’agost. Es tracta d’una cita cultural més que consolidada al calendari i que té com a objectiu dinamitzar aquesta zona de la platja de Castelldefels amb actuacions les nits dels divendres i/o els dissabtes, depenent de la setmana.

Aquesta setmana la cita serà doble, divendres 22 (22h) podrem gaudir d’una mostra de teatre i dansa a càrrec dels alumnes i les alumnes de l’escola d’arts escèniques de Castelldefels La Cuarta Pared i dissabte 23 (22h) ballarem a ritme de funk, soul i reggae amb l’excel·lent repertori de Tuccis Band.

Consulteu aquí la programació completa:

Nits entre Palmeres