Divendres 19 d’agost, Los Morgan Freeband i dissabte 20 d’agost Badulaque 80 protagonitzaran els dos concerts d’aquesta setmana · Les actuacions es fan a les 22 hores a la Plaça de les Palmeres

El festival Nits entre Palmeres, impulsat per l’Ajuntament de Castelldefels a través de l’àrea de Turisme, és la cita estival que va començar el passat 1 de juliol a la Plaça de les Palmeres. El programa d’actuacions combina música en directe, dansa, etc, i finalitzarà el proper 27 d’agost. Es tracta d’una cita cultural més que consolidada al calendari i que té com a objectiu dinamitzar aquesta zona de la platja de Castelldefels amb actuacions les nits dels divendres i/o els dissabtes, depenent de la setmana.

Aquesta setmana la cita serà doble i comença el divendres 19 (22h) amb la banda Los Morgan Freeband, trio de Castelldefels que fa versions de clàssics del rock i el blues.

Dissabte té lloc la segona cita, a la mateixa hora ens visitarà la banda Badulaque 80. Es tracta d’un grup que versiona les cançons més ballables dels anys 80.