De l’1 de juliol al 31 d’agost, la ciutat ha recuperat un dels seus elements de transport característics, que uneix el centre del poble amb la platja passant pel Castell i d’altres punts de Castelldefels • L’horari és de 10 a 15h i de 17 a 23h • El preu del bitllet és 1,10€ pels nens i nenes de 5 a 14 anys i 1,60€ per als majors de 14 anys

L’Ajuntament de Castelldefels ha tornat a posar aquest estiu al servei de ciutadania i visitants el Trenet Turístic, que apropa a les persones que ho desitgen a diferents espais emblemàtics de la ciutat. La temporada del Trenet, de l’1 de juliol fins al 31 d’agost, ha aplegat a gairebé 11.000 usuaris i usuàries.

Pel que fa a les seves procedències, la gran majoria són europeus (tant locals com turistes del Regne Unit, França, Holanda, Itàlia, Ucraïna, Suïssa, Portugal o Rússia), però també visitants dels Estats Units, Canadà, Marroc, Colòmbia, Argentina, Aràbia Saudita, Uruguai o el Líban, entre d’altres.

Recordem que el Trenet fa un recorregut circular que surt del Centre (parada al c/Santiago Rusiñol) i té parades al Castell, a la plaça Joan XXIII, a L’Ànec Blau, a la Plaça de les Palmeres i al carrer 11 i torna al centre per l’Avinguda de la Pineda.

El seu horari és de 10 a 15h i de 17 a 23h i té en compte les hores que poden ser de màxima afluència i, per la nit, s’ha buscat tenir un horari que facilita la tornada a aquelles persones que vulguin sopar a la platja.

Els preus dels bitllets són 1,10€ per als nens i nenes de 5 a 14 anys i de 1,60€ per a les persones majors de 14 anys. Els tiquets s’adquireixen en el mateix Trenet.