Aquest estiu el cicle de cinema torna a la plaça de les Palmeres • Cinema d’Estiu entre Palmeres, un cicle de cinema a l’aire lliure per gaudir de l’estiu a la platja de Castelldefels

A l’estiu torna una nova edició de la iniciativa municipal “Cinema d’Estiu entre Palmeres”, un cicle de cinema a l’aire lliure per gaudir de l’estiu a la plaça de les Palmeres.

Aquest dijous 18 d’agost, arriba la projecció de la pel·lícula nord-americana “Free Guy” (2021), dirigida per Shawn Levy i protagonitzada per Ryan Reynolds, Jodie Comer i Taika Waititi, entre d’altres. Es projectarà doblada al castellà i amb subtítols en anglès.

Les projeccions, gratuïtes, comencen a les 22 hores. El cicle d’enguany va començar el 30 de juny amb una programació que inclou vuit films, a continuació la llista de les següents projeccions que finalitza el 25 d’agost:

  • Dijous 18 d’agost: Free Guy
  • Dijous 25 d’agost: Space Jam, noves llegendes