L’equipament cultural estiuenc finalitza la seva temporada aquest 26 d’agost amb un concert especial • 2.600 persones han visitat la Biblioplatja en el que portem d’agost • Es troba enguany a unes noves instal·lacions al Passeig Marítim, 133 i segueix oferint una selecció de documents i activitats familiars

La Biblioteca a la Platja Carme Romaní acaba aquest divendres la seva temporada. L’equipament cultural tancarà les seves portes amb un concert especial amb Clowny Red & musics, a càrrec de la companyia En Clau de Clown. L’actuació començarà a les 19.30 hores.

La Biblioplatja ha viscut enguany un canvi molt important amb l’estrena de les seves noves instal·lacions al Passeig Marítim, 133. Allà, on es trobava antigament la guingueta Los Personajes, ha comptat amb una estructura de mòduls i una terrassa al mateix passeig. Tot indica que el canvi d’emplaçament ha comptat amb una bona resposta per part dels usuaris i usuàries, ja que 2.600 persones han passat per les seves instal·lacions en el que portem del mes d’agost i 2.500 persones van passar per elles en el seu primer mes de servei.

Obert les tardes de dilluns a divendres

Recordem que l’horari de la Biblioteca a la platja és de dilluns a divendres, de 17 a 20.30h, i que les activitats familiars es fan a les 19h els dimarts, dimecres i dijous. Com a novetat important, no cal fer inscripció prèvia i no hi ha aforaments limitats, a diferència del que va passar els dos darrers estius a causa de la pandèmia de la COVID-19.

Els dimarts es dediquen a l’Hora del Conte, els dimecres als tallers mediambientals i els dijous a espectacles de màgia. A més, el programa d’activitats inclou també el “Descobrim llibres…” de temàtiques diverses (dilluns) i els “Conte contat…” (divendres). Els infants han d’estar acompanyats d’una persona adulta.

Poden consultar el programa complet d’activitats al següent enllaç (PDF)

+INFO: Web Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado