Els treballs tenen com a finalitat la millora de la seguretat en l’accés a les finques situades a l’Avinguda de Castelldefels 71 – 73

Han finalitzat les obres de reordenació d’accessos al marge dret de la C-31, una obra promoguda per la Generalitat de Catalunya (Direcció General d’Infraestructures de Mobilitat). Els serveis tècnics de l’Ajuntament han fet el seguiment de les mateixes durant els 4 mesos que han durat.

L’estat anterior a les obres provocava que per accedir a les finques d’Av. Castelldefels, 71-73 únicament es podia fer a través de la C-31 i accedint amb vehicle ens trobàvem amb un accés i sortida a 90 graus sense carril de desacceleració i acceleració, generant conflictes entre els usuaris de la via i els veïns que volien accedir als seus habitatges.

Amb aquestes obres s’ha construït un nou vial paral·lel a la carretera C-31 per tal de donar una solució adequada i segura als moviments d’entrada i sortida dels vehicles als habitatges particulars que existeixen en aquest tram, millorant al mateix temps la funcionalitat i seguretat de la carretera C-31 al tram afectat.

Notícia relacionadaReordenació d’accessos al marge dret de l’autovia C-31