De l’1 al 25 de setembre, s’ofereix tots els dies de la setmana d’11 a 18h • Aquest servei, a càrrec de ProActiva, té com a objectiu la prevenció d’accidents, vigilància, salvament i socorrisme de les persones usuàries de la platja

El servei de socorrisme i vigilància a la platja de Castelldefels canvia el seu horari entre l’1 i el 25 de setembre: tots els dies de la setmana d’11 a 18 hores.

Aquest servei, a càrrec de l’empresa ProActiva Serveis Aquàtics, el presten 27 socorristes i un coordinador, tot un dispositiu que compta amb 4 Torres de Vigilància Avançada (TAV), 8 cadires de vigilància, 5 punts de socors, 5 punts accessibles amb atenció al bany adaptat amb cadires amfíbies (al c.16, Avinguda Banys, c.11, c.Veneçuela i l’Av.República Argentina), 1 moto d’aigua i 1 vehicle tot terreny.

Pel que fa al servei de bany adaptat està actiu durant tota la temporada, des de l’1 de juny fins al 25 de setembre, de dilluns a diumenge i el presten tres socorristes, sempre i quan les condicions del mar ho permetin. Si es tracta d’un grup de persones, s’ha de fer una petició prèvia. Les respostes es gestionaran a través del correu electrònic castelldefels@pro-activa.es

Consells de seguretat

  • Tingueu localitzat el lloc de socors
  • Per estar informat i respectar les banderes sobre l’estat del mar
  • Seguiu les recomanacions dels i les socorristes i de la megafonia
  • No entri l’aigua amb Bandera Vermella i/o amb el mar agitat
  • Nedi en paral·lel a la costa, no cap a alta mar
  • Nedi només si es troba bé i no ha estat consumint alcohol
  • Si utilitzeu matalassos o flotadors, vagi amb compte, pot ser arrossegat mar endins
  • Si succeeix un accident, aviseu els/les socorristes i/o al 112