L’equipament cultural estiuenc va finalitzar la seva temporada el passat 26 d’agost i va incloure 37 activitats programades (amb més de 3.000 participants) • El canvi d’ubicació i les noves instal·lacions al Passeig Marítim, 133 han sigut ben rebudes per la ciutadania

La Biblioteca a la Platja Carme Romaní ha viscut enguany una temporada, des del 7 de juliol fins al 26 d’agost, que ha comptat amb un total de 6.074 assistents (2.410 el mes de juliol i 3.664 el mes d’agost).

Les activitats programades han sigut un total de 37, amb hores del conte, activitats de descoberta i cura del medi ambient, espectacles de màgia i música, jocs de taula, visites a l’Espai dunar, etc. En elles han participat 3.087 persones (1.200 el juliol i 1.887 el mes d’agost).

Recordem que la Biblioplatja ha viscut un canvi molt important amb les seves noves instal·lacions al Passeig Marítim, 133. Amb una estructura de mòduls i una terrassa al mateix passeig, el canvi ha sigut rebut de forma molt positiva per part dels visitants, segons expliquen des de la Biblioteca.

Els responsables de la Biblioteca també estan satisfets amb el canvi d’ubicació ja que ha fet més visible el servei, tant per a la ciutadania de Castelldefels com pels visitants de la ciutat.