La inauguració tindrà lloc aquest dissabte a les 12 hores a la Plaça de les Palmeres, on s’ubicarà aquest nou espai

Castelldefels té una clara vocació esportiva. L’esport i l’activitat física són un dels nostres capitals i, un clar senyal d’identitat de la ciutat. Aquesta importància té una vinculació directa amb la tasca dels diferents agents que fomenten l’esport; el potent teixit associatiu dels clubs, el treball que des de fa anys es fa al voltant de l’esport escolar, la localització d’esdeveniments a la ciutat i la vinculació de destacats esportistes d’elit que han triat la nostra ciutat per establir-se.

Amb la voluntat de reconèixer el treball, les aportacions i la vinculació de totes aquelles persones que fan possible, cadascuna des del seu àmbit, que la ciutat sigui la capital esportiva del sud de Barcelona, l’Ajuntament posa en marxa la iniciativa del Passeig de l’Esport.

El Passeig de l’Esport de Castelldefels vol inspirar les noves generacions i reconèixer l’impacte positiu i el treball de totes aquelles persones que han contribuït a l’èxit de l’esport a la ciutat.   

En l’acte del proper dissabte 29 (12 hores) s’inaugurarà la placa que donarà nom a l’espai. Posteriorment i de manera continuada s’aniran col·locant les plaques amb els noms de les dones i els homes de Castelldefels que han contribuït al desenvolupament i la promoció de l’esport, posant a Castelldefels en el mapa mundial com a referent de l’esport.