Enguany, la tradicional Cavalcada de Reis surt des del Castell de Castelldefels a les 18 hores • L’arribada a la plaça de l’Església està prevista a les 20 hores • Ses Majestats han arribat al migdia per la sorra de la platja • El Campament de Carters Reials ha estat amb nosaltres els dies 2, 3 i 4 de gener al Castell. També s’han pogut lliurar lliurar les cartes els dies 3 i 4 a la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado i avui als propis Reis Mags

Un 5 de gener més, l’arribada dels Tres Reis d’Orient omple la ciutat de màgia, llum i colors. MelciorGaspar i Baltasar saben que a Castelldefels sempre els rep un gran nombre de nenes i nens, que no es volen perdre la cavalcada i l’oportunitat de lliurar-los personalment les seves cartes. Enguany, la cita amb Ses Majestats és molt similar a les anteriors a la pandèmia.

Tal i com van informar des del departament de premsa de Ses Majestats, els tres reis han arribat amb camell a Castelldefels al migdia, per la sorra de la platja, amb una caravana de patges, carters reials i cavalls ben carregats de regals. Aquesta caravana ha sortit de la platja al Passeig del Ferrocarril, a l’alçada de l’avinguda República Argentina i arriba fins al carrer 5. Una vegada finalitzat el recorregut, Ses Majestats descansen al Castell, amb vehicles d’època.

Aquest recorregut del matí ha comportat talls de la circulació, de les 11.30 a 14h aproximadament, al Passeig del Ferrocarril, Passeig del Timó i Passeig Marítim. 

Ja per la tarda, a les 18 hores, la tradicional Cavalcada de Reis surt des del Castell de Castelldefels per arribar cap a les 20 hores a la plaça de l’Església.

  • Recorregut: inici Av.Manuel Girona (porta Castell), Plaça Joan XXIII, carrer Doctor Marañón, carrer Bisbe Urquinaona, carrer Doctor Barraquer, Plaça Pau Casals, avinguda Constitució, carrer Arcadi Balaguer, plaça de l’Església.

La Cavalcada comporta talls de la circulació als carrers afectats entre les 17.30 i les 21h aproximadament (veure plànol adjunt)

Un cop arribats a la plaça, saludaran a les famílies de Castelldefels des del balcó de l’Ajuntament, on rebran la clau de la ciutat per accedir a totes les llars i escoltaran la carta de desitjos comuns, a càrrec de l’alumnat de la classe “Hufflepuff” de 3r B de l’Escola Els Pins, guanyadors del concurs escolar de cartes adreçades a SSMM els Reis Mags.

Els Carters Reials, al Castell i a la Biblioteca RFJ

Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, han enviat uns dies abans de la seva arribada a Castelldefels, els seus carters reials i patges, per a que atenguin a totets les nenes i nens, i recullin les seves cartes. Els carters reials han instal·lat el seu campament els dies 2, 3 i 4 de gener al Castell de Castelldefels amb un gran èxit d’afluència.

Els dies 3 i 4 de gener, les carteres de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient han estat recollint cartes a la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado.

El mateix dia de la Cavalcada, aquest dijous 5 de gener, es pot lliurar la carta a Ses Majestats, a l’acte del matí a la platja o bé a la Cavalcada de la tarda. Un cop acabada, Ses Majestats s’asseuran al porxo de l’Ajuntament per recollir tots els desitjos dels nens i les nenes.