Del 7 al 9 de març, la ciutat torna a la capital alemanya per primer cop després de la pandèmia i ho fa amb una presència destacada a l’estand de Costa Barcelona (a l’espai Catalunya) · La participació de Castelldefels serveix per establir sinergies i contactes amb agents públics i privats d’un dels tres principals mercats estrangers per a la nostra ciutat

Del 7 al 9 de març, Castelldefels està participant a la Fira internacional de turisme ITB de Berlín, una de les principals d’Europa i en un mercat molt important pel sector turístic castelldefelenc. La ciutat torna a la capital alemanya per primer cop després de la pandèmia de la COVID-19 i ho fa amb una presència molt destacada dins de l’estand de Costa Barcelona, a l’espai de Catalunya. La imatge de la nostra platja ha sigut l’escollida per il·lustrar l’espai, com a model de Turisme familiar, esportiu i de Sol i platja.

L’estada a Berlín serveix per realizar diverses reunions amb professionals del sector (àmbits públic i privat) i amb operadors turístics de la zona en què promocionar els atractius de Castelldefels. La presència a l’ITB també permet oferir informació al públic visitant que busca un lloc on passar les seves vacances.

La ITB de Berlín està considerada una de les fires de turisme més importants a nivel internacional dirigida als agents i professionals del sector i al públic final. Donada la importància estratègica del mercat alemany, l’Ajuntament participa per a la promoció i difusió de l’oferta turística de la nostra ciutat. L’any passat, el mercat alemany va suposar el 5,81% del total de visitants que van pernoctar a Castelldefels, només per sota del mercat francès (7,40%).

La delegació castelldefelenca a la fira està encapçalada per la regidora de Turisme, Eva López (PSC), acompanyada per tècnics municipals de l’àrea.