L’associació ISTEA va organitzar el passat diumenge aquesta prova esportiva i solidària, amb sortida i arribada a la Plaça de les Palmeres.

Veure fotogaleria

Més de 800 persones van participar el passat diumenge 30 d’abril a la novena edició de la cursa “Des-connecta per l’autisme”, organitzada per l’associació ISTEA (Inclusió Social del Transtorn de l’Espectre Autista), amb sortida i arribada a la Plaça de les Palmeres i recorregut pel Passeig Marítim.

Aquesta activitat lúdico-esportiva (i solidària) tenia, com cada any, la finalitat d’ampliar el coneixement i apropar a la societat les particularitats del Trastorn de l’Espectre Autista (TEA). La cursa va tornar a comptar amb dues distàncies diferents: 1 i 5 quilòmetres.

L’hora de sortida depenia de la distància que es corria: la cursa de 5 quilòmetres va sortir a les 10 hores mentre que la modalitat d’1 quilòmetre ho va fer a les 10.45 hores.

Els preus d’inscripció eren 14 euros (cursa 5km) i 7 euros (cursa 1km). També es podia fer una aportació de 5 euros amb la modalitat “Dorsal 0” (sense córrer).